Hanlı İlkokulu

Telefon : 0264 2768618
Belgegeçer :
WEB https://hanliilkokul.meb.k12.tr
Adres : HANLI MERKEZ MAH. DAYAN CAD. HANLI ORTAOKULU BLOK NO 2/1 ARİFİYE / SAKARYA
VİZYON : Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir.
MİSYON : Bizler, idareci, öğretmen, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, başarılı, karakterli ve kendine güvenen bir birey olarak yetişmelerini ve 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışıyoruz.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Saatler : Sabah Grubu(2. ve 4. Sınıflar): 07.45-12.30 Öğlen Grubu(1. ve 3. Sınıflar): 12.45-17.30
Isınma : Binamız doğalgaz kalorifer sistemi ile ısınmaktadır.
Servis :
Ulaşım : İl merkezine ulaşım, okulumuzun önünden 5 dakika da bir Hanlı Organize Sanayi minibüsleri geçmektedir. İlçe merkezine ulaşımı, Hanlı merkezden saatte bir Arifiye Belediyesi şehir içi ulaşım minibüsleri ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Hanlı Merkez Mahallesi Dayan Caddesi No: 2/1 Arifiye/SAKARYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İl Merkezine 8 km İlçe Merkezine 5 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuz eğitim ve öğretim faaliyetlerine Hanlı Ortaokulu binasında sabahçı-öğlenci olarak devam etmektedir.